Аутопсия на тялото на актьора Рей Лиота разкри, че смъртта му

...
Аутопсия на тялото на актьора Рей Лиота разкри, че смъртта му
Коментари Харесай

Разкриха причината за смъртта на Рей Лиота

Аутопсия на тялото на актьора Рей Лиота разкри, че гибелта му се дължи на сърдечно-съдово заболяване.

Една година откакто артистът от " Добри момчета "  почина в съня си по време на фотосите на кино лентата " Dangerous Waters " в Доминиканската република, публични лица в понеделник потвърдиха, че 67-годишният мъж е умрял вследствие на атеросклеротично заболяване, което е струпване на мазнини, холестерол и други субстанции в и по стените на артериите .

Властите се базират на  белодробен оток - състояние, породено от прекалено много течност в белите дробове, и сърдечна и дихателна непълнота , които са допринесли за гибелта му. 

Пиарът на артиста Дженифър Алън удостовери пред CBS News, че Лиота е умрял в съня си .

„ Съдейки по следсмъртните признаци, по времето, когато тялото е било извадено и е осъществена аутопсията на 26 май 2022 година, в 15:22 ч., гибелта е можела да настъпи почти 8-10 часа по-рано “, споделиха доминиканските чиновници. 

Лиота е най-известен с ролята си на Хенри Хил в класическия мафиотски филм на Мартин Скорсезе от 1990 година „ " Добри момчета " “, с присъединяване на Робърт де Ниро и Джо Пеши. 

Лиота взе участие и в няколко огромни кино плана, в това число " Брачна история ", " Убивайки ги нежно ", " Мястото оттатък боровете " и " Многото светии от Нюарк ", предистория на " Сопрано ". 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР